Jokeri - Tulokset, säännöt, voitonjako, tipsit ja vinkit

Jokeri on suosittu suomalainen rahapeli, jota pelataan yhdessä Veikkaus Oy:n tarjoamien muiden rahapelien, kuten Lotto ja Viking Lotto kanssa. Jokainen Jokeri-peli sisältää seitsemän numeroa, jotka arvotaan pelin aikana, ja tavoitteena on osua mahdollisimman monella numerolla oikein. Tämä artikkeli käsittelee tärkeitä asioita, joita sinun tulee tietää Jokeri-tuloksista, jotta voit pelata peliä viisaasti ja menestyksekkäästi.

tarkista jokeri tulokset tänään

Keskiviikko Jokeri tulokset

Perjantai Jokeri tulokset

Lauantai Jokeri tulokset

Tervetuloa lukijat, haluamme tänään puhua teille suosituista suomalaisista lottopeleistä ja erityisesti ”Jokeri-tuloksista”. Tämä on suosittu peli Suomessa, ja monet ihmiset ovat kiinnostuneita tietämään enemmän pelistä. Jokeri-tulokset ovat merkittäviä pelaajille, jotka ovat tehneet vedon ja odottavat pelitulosten julkistamista. Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään Jokeri-tulosten merkitystä ja antaa sinulle tietoa, joka auttaa sinua tekemään parempia vedonlyöntejä.

Mikä on Jokeri?

Jokeri on suosittu lotto- ja vedonlyöntipeli Suomessa. Se on ollut olemassa jo vuodesta 1978 ja sitä pelataan useissa suomalaisissa kaupoissa ja kioskeissa. Jokeri on lisäpeli, joka voidaan pelata samanaikaisesti Veikkauksen muiden pelien, kuten Lotton ja Viking Loton, kanssa. Pelin ideana on valita seitsemän numeroa väliltä 0-9 ja yrittää arvata oikeat numerot, jotka voivat olla 7-numeroisessa numeroyhdistelmässä.

Miten Jokeri-tulokset määritellään?

Jokeri-tulokset määritellään arvomalla seitsemän numeroa väliltä 0-9. Jos olet valinnut oikeat seitsemän numeroa oikeassa järjestyksessä, voitat päävoiton. Jos olet valinnut oikeat numerot, mutta väärässä järjestyksessä, voitat pienemmän voiton. Voit myös voittaa, jos olet valinnut vain muutaman oikean numeron. Voit tarkistaa Jokeri-tulokset helposti Veikkauksen verkkosivuilta tai Veikkaus-sovelluksesta.

Mitkä ovat Jokeri-tulosten merkitys?

Jokeri-tulokset ovat erittäin tärkeitä pelaajille, jotka ovat tehneet vedon Jokeri-pelistä. Pelin voitot ovat yksi merkittävä syy, miksi niin monet suomalaiset pelaavat Jokeria. Mutta pelin jännitys ja hauskuus ovat myös tärkeitä tekijöitä. Jokeri-tulokset ovat tärkeitä myös niille, jotka ovat kiinnostuneita vedonlyönnistä. Ne voivat auttaa sinua tekemään parempia vedonlyöntejä, kun ymmärrät paremmin todennäköisyyksiä ja voittomahdollisuuksia.

Kuinka parantaa Jokeri-tulosten voittomahdollisuuksia?

Jokeri on puhdas onnenpeli, mutta on joitain tapoja parantaa voittomahdollisuuksiaan. Tässä artikkelissa jaamme muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua voittamaan Jokeri-pelissä.

 1. Valitse numerot huolellisesti Ensimmäinen vinkki on valita numerot huolellisesti. Monet pelaajat valitsevat numeronsa satunnaisesti tai merkkipäivien perusteella, mutta tämä ei ole aina paras tapa. Voittojen jakautuminen on tasaisempaa, jos numerot valitaan eri tavalla, esimerkiksi käyttämällä tilastoja tai numeroiden esiintymistiheyttä. Jos et tiedä, mitkä numerot valita, voit käyttää Veikkauksen Jokeri-numerogeneraattoria.

 2. Pelaa useammin Toinen vinkki on pelata useammin. Mitä useammin pelaat, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa. Voit pelata yksittäisiä rivejä tai käyttää järjestelmää, joka luo useita rivejä samanaikaisesti. Tämä voi kuitenkin tulla kalliiksi, joten ole varovainen pelatessasi useammin.

 3. Käytä järjestelmää Kolmas vinkki on käyttää järjestelmää. Järjestelmä tarkoittaa useiden rivien pelaamista samanaikaisesti, jolloin voittomahdollisuudet kasvavat. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös kustannusten kasvua. Järjestelmän käyttäminen voi olla kannattavaa, jos se parantaa voittomahdollisuuksiasi merkittävästi.

 4. Seuraa tilastoja Neljäs vinkki on seurata tilastoja. Jos seuraat Jokeri-pelin tilastoja, voit selvittää, mitkä numerot esiintyvät useimmin ja harvoin. Tämä voi auttaa sinua valitsemaan oikeat numerot ja parantamaan voittomahdollisuuksiasi.

 5. Pelaa porukassa Viides vinkki on pelata porukassa. Pelatessa porukassa voit jakaa kustannukset ja voitot muiden pelaajien kanssa. Tämä lisää mahdollisuuksia voittaa, mutta myös voiton jakamisen riski kasvaa.

 6. Muista vastuullinen pelaaminen Lopuksi muista vastuullinen pelaaminen. Pelaa aina vain sellaisella summalla, jonka olet valmis häviämään. Älä koskaan pelaa rahalla, jota tarvitset elämiseen tai muihin tärkeisiin asioihin. Pelaa aina vastuullisesti.

Jokeri tulokset tänään

Jokeri on yksi Suomen suosituimmista rahapeleistä, jossa pelaajat yrittävät arvata seitsemän numeron oikein. Jokeri tulokset julkaistaan kolmesti viikossa, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Jos olet kiinnostunut seuraamaan Jokeri tuloksia tänään, voit tehdä sen helposti monella eri tavalla.

Ensinnäkin, voit tarkistaa Jokeri tulokset tänään viralliselta Veikkaus-sivustolta. Veikkaus on Suomen valtion omistama rahapeliyhtiö, joka vastaa monista eri rahapeleistä maassa. Veikkaus-sivustolta löydät helposti Jokeri tulokset tänään sekä kaikki aiemmat tulokset. Lisäksi sivustolla on paljon hyödyllistä tietoa Jokeri-pelistä, kuten pelin säännöt, voittoluokat ja muut tiedot.

Toinen tapa seurata Jokeri tuloksia tänään on käyttää Cazimoon -sivuston virallisia tuloksia. Ne löytyvät tämän sivun yläosasta, jossa on suora näkymä teksti tv:n virallisiin Jokeri tuloksiin. Tulokset päivittyvät reaaliajassa, joten voit olla varma, että tämän päivän tulokset ovat aina kaikista tuoreimmat.

Kolmas tapa seurata Jokeri tuloksia tänään on tarkistaa ne eri uutissivustoilta. Useat uutissivustot julkaisevat Jokeri tulokset tänään heti kun ne ovat saatavilla, joten voit pysyä ajan tasalla nopeasti ja helposti. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti niille, jotka eivät halua käyttää Veikkauksen tai muiden sovellusten palveluita.

Lopuksi, voit myös seurata Jokeri tuloksia tänään televisiosta. Jokeri arvonta näytetään televisiossa joka keskiviikko, perjantai ja lauantai. Voit katsoa arvonnan suorana lähetyksenä tai tallentaa sen myöhemmin katsottavaksi. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti niille, jotka haluavat kokea Jokeri arvonnan jännityksen ja tunnelman suoraan televisioruudulta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Jokeri tulokset tänään on helppo tarkistaa monella eri tavalla. Veikkauksen virallinen sivusto, mobiilisovellukset, uutissivustot ja televisio ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja. Riippuen siitä, mikä vaihtoehto sopii parhaiten sinulle, voit helposti pysyä ajan tasalla Jokeri tuloksista ja arvonnoista.

Keskiviikko tulokset

Jokeri on yksi suomalaisten suosituimmista rahapeleistä, ja sen arvonta järjestetään joka keskiviikko kello 21:00. Keskiviikkoisin pelattavassa Jokerissa pelaaja valitsee seitsemän numeron rivin ja yhden lisänumeron, ja voittoja jaetaan eri voittoluokissa.

Kun Jokeri-arvonta on suoritettu, tulokset julkaistaan välittömästi Veikkauksen nettisivuilla. Jos haluat tarkistaa Jokeri tulokset keskiviikkoilta, voit käydä Veikkauksen sivuilla katsomassa viimeisimmät tulokset.

Jos olet voittanut Jokerissa, sinun tulee tarkistaa voittosi tarkasti Veikkauksen sivuilta. Voittojen maksu tapahtuu Veikkauksen ohjeistuksen mukaisesti, ja yli 10 000 euron voitot maksetaan suoraan pelaajan pankkitilille.

Jokeri tulos keskiviikko iltaisin on mielenkiintoinen tapa seurata suosikkirahapeliäsi ja tarkistaa mahdolliset voittosi. Muista pelata vastuullisesti ja asettaa aina omat pelirajasi ennen pelaamista.

Perjantai tulokset

Jokeri on suomalaisten suosikki rahapeli, ja perjantain Jokeri-arvonta on yksi viikon kohokohdista. Arvonta suoritetaan perjantaisin kello 21:00, ja sen jälkeen julkaistaan heti perjantain Jokeri tulos Veikkauksen nettisivuilla.

Perjantain Jokeri tulos on mielenkiintoinen tapa seurata suosikkirahapeliäsi ja tarkistaa mahdolliset voittosi. Muista tarkistaa Jokeri tulokset perjantai iltaisin Veikkauksen sivuilta ja tarkistaa, oletko voittanut jännittävässä pelissä.

Seuraava Jokeri-arvonta on taas perjantaina, joten älä missaa tilaisuutta voittaa jättipotteja pelaamalla suosikkirahapeliäsi. Muista myös tarkistaa perjantain Jokeri tulos Veikkauksen sivuilta heti arvonnan jälkeen.

Lauantai tulokset

Jokeri on suosittu rahapeli Suomessa, ja lauantain Jokeri-arvonta on yksi viikon huippuhetkistä. Arvonta suoritetaan lauantaisin kello 22:10, ja sen jälkeen julkaistaan heti Jokeri tulos lauantai illan Veikkauksen nettisivuilla.

Tarkista aina lauantain Jokeri tulos ja katso, onko onni suosinut sinua. Voit tarkistaa tulokset helposti Veikkauksen sivuilta heti arvonnan jälkeen. Muista myös, että Jokeri on puhdas onnenpeli, jossa voitto on täysin sattumanvarainen. Pelaa vastuullisesti ja aseta aina omat pelirajasi ennen pelaamista.

Jos olet voittanut Jokerissa, voittojen maksu tapahtuu Veikkauksen ohjeistuksen mukaisesti, ja yli 10 000 euron voitot maksetaan suoraan pelaajan pankkitilille. Voit myös käyttää voittorahat uuden pelikupongin ostamiseen ja haaveilla seuraavasta suuresta voitostasi.

Seuraava Jokeri-arvonta on jo lauantaina, joten pidä kiinni mahdollisuudesta voittaa jättipotteja pelaamalla suosikkirahapeliäsi. Muista tarkistaa Jokeri tulos lauantai illan jälkeen Veikkauksen sivuilta.

tarkista jokerin viralliset tulokset tänään

Jokeri tulokset eri peleissä

Jokeri on yksi Suomen suosituimmista onnenpeleistä, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa suuria rahasummia. Jokeri-tulokset julkaistaan säännöllisesti eri pelien osalta ja ne ovat saatavilla Veikkauksen verkkosivuilla sekä muilla pelialan sivustoilla.

Lotto ja Jokeri tulokset ovat monen suomalaisen pelaajan kiinnostuksen kohteena. Pelaajat odottavat innolla arvonnan tuloksia ja tarkistavat heti omat rivinsä, kun Jokeri-tulokset julkistetaan. Veikkauksen verkkosivuilla voi tarkastaa kaikki tärkeät tiedot, kuten oikeat numerot, voittoluokat ja voittosummat.

Jokeri-tulokset julkaistaan sekä arkipäivisin että viikonloppuisin. Perjantain Jokeri tulos ja lauantain Lotto ja Jokeri tulokset ovat erityisen suosittuja, koska niissä on mahdollisuus voittaa suurempia palkintoja. Veikkaus Lotto ja Jokeri tulokset ovat myös nähtävissä monilla pelisivustoilla, joten pelaajat voivat tarkistaa ne helposti mistä vain.

Eurojackpot Jokeri tulokset ovat myös erittäin suosittuja pelaajien keskuudessa. Eurojackpot jokeri tulokset julkaistaan joka perjantai, ja ne ovat saatavilla Veikkauksen verkkosivuilla sekä monilla muilla pelisivustoilla. Jackpot tulokset Jokeri tulokset ovat yleensä suurempia kuin muissa peleissä, joten monet pelaajat odottavat innolla näiden pelien tuloksia.

Viking Lotto ja Jokeri tulokset ovat myös tärkeitä monille suomalaisille pelaajille. Viking Loton Jokeri-tulokset julkaistaan keskiviikkoisin ja ne ovat saatavilla Veikkauksen verkkosivuilla. Lotto ja jokeri tulos ovat molemmat tärkeitä pelaajille, ja monilla sivustoilla julkaistaankin molempien pelien tulokset samanaikaisesti.

Kaiken kaikkiaan Jokeri tulokset eri peleissä ovat tärkeitä pelaajille, ja monilla sivustoilla julkaistaankin kaikki tarvittavat tiedot pelien tuloksista. Pelaajat voivat tarkistaa Jokeri-tulokset helposti ja nopeasti Veikkauksen verkkosivuilta tai monilta muilta pelialan sivustoilta. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että pelaaminen on viihdettä, ja mahdollinen voitto on vain lisämauste pelaamisen iloon.

Pelaa Jokeria yhdessä Loton, eurojackpotin tai Viking loton kanssa

Jokeri arvonta ja jokeri voitonjako

Jokeri arvonta tapahtuu keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Arvonnan suorittaa Veikkauksen virallinen arpoja, ja tulokset julkaistaan heti arvonnan jälkeen Veikkauksen verkkosivuilla ja Veikkaus-sovelluksessa.

Jokeri voitonjako määräytyy pelaajan valitseman rivin mukaan. Pelaajat voivat valita 7 numeron rivin, joka koostuu väliltä 0-9 olevista numeroista. Voitonjako määräytyy sen mukaan, kuinka monta numeroa pelaajan rivillä on oikein.

Jokeri pelissä on useita voittoluokkia, ja pelaaja voi voittaa päävoiton arvaamalla kaikki 7 numeroa oikein. Päävoitto on yleensä usean miljoonan euron suuruinen, ja se kasvaa aina arvonnasta toiseen, mikäli päävoittoa ei voiteta.

Jokeri voitonjako on jaettu eri voittoluokkiin seuraavasti:

 • 7 oikein: Päävoitto, joka jaetaan pelaajien kesken, jotka ovat arvanneet kaikki 7 numeroa oikein.
 • 6 oikein: Voitto, jonka saavat pelaajat, jotka ovat arvanneet 6 numeroa oikein.
 • 5 oikein: Voitto, jonka saavat pelaajat, jotka ovat arvanneet 5 numeroa oikein.
 • 4 oikein: Voitto, jonka saavat pelaajat, jotka ovat arvanneet 4 numeroa oikein.
 • 3 oikein: Voitto, jonka saavat pelaajat, jotka ovat arvanneet 3 numeroa oikein.
 • 2 oikein: Voitto, jonka saavat pelaajat, jotka ovat arvanneet 2 numeroa oikein.

Jokeri voitonjako on suhteellisen hyvä verrattuna muihin lottopeleihin, ja se houkuttelee monia pelaajia ympäri Suomea. Pelaajat voivat tarkistaa Jokeri tulokset helposti netistä tai Veikkaus-sovelluksesta heti arvonnan jälkeen.

Jokerin voittorivit ja todennäköisyys – %

ArvontatulosVoiton todennäköisyysVoittosumma
7 oikein1 : 10 000 000Päävoitto
6 oikein1 : 158730,220 000€
5 oikein1: 5878,9500€
4 oikein1: 319,950€
3 oikein1: 43,56€
2 oikein1: 8,13€
1 oikein1: 2,7Ei voittoa
0 oikein1: 2,1Ei voittoa

Suurimmat suomalaiset Jokeri voitot

Jokeri on yksi Veikkauksen suosituin arvontapeli Suomessa, ja sen avulla on jaettu miljoonia euroja onnellisille voittajille vuosien varrella. Tässä artikkelissa esittelemme viisi suurinta suomalaista Jokeri-voittoa.

 1. Alajärven 5 miljoonan euron voitto (kierros 52/2012) Vuonna 2012 Jokerin suurin voitto osui Alajärvelle. Onnekas pelaaja voitti 5 miljoonaa euroa lauantai-Jokerista. Voitto oli koko vuoden suurin Veikkauksen peleissä.

 2. Kouvolan 5 miljoonan euron voitto (kierros 38/2014) Vuonna 2014 Jokerin 5 miljoonan euron päävoitto osui Kouvolaan. Voittaja sai lunastaa voittonsa lauantai-Jokerin arvonnan yhteydessä.

 3. Rovaniemen 3 miljoonan euron voitto (kierros 25/2012) Vuonna 2012 Rovaniemellä pelattu lauantai-Jokeri tuotti 3 miljoonan euron voiton. Voitto oli koko vuoden toiseksi suurin Veikkauksen peleissä.

 4. Lahden 2 miljoonan euron voitto (kierros 5/2019) Vuonna 2019 keskiviikko-Jokeri tarjosi Lahden onnekkaalle pelaajalle 2 miljoonan euron voiton. Tämä oli kyseisen vuoden suurin Jokeri-voitto.

 5. Kiimingin 2 miljoonan euron voitto (kierros 21/2019) Myös vuoden 2019 lauantai-Jokeri tarjosi 2 miljoonan euron päävoiton, ja voittaja löytyi tällä kertaa Kiimingistä.

Nämä viisi Jokeri-voittoa ovat kaikkien aikojen suurimmat suomalaiset Jokeri-voitot. On selvää, että Jokeri voi muuttaa pelaajan elämän kertaheitolla, ja se on yksi syy siihen, miksi peli on niin suosittu suomalaisten keskuudessa.

Jos haluat tavoitella Jokerin päävoittoa, voit pelata sitä Veikkauksen pelisivustolla tai valtuutetuissa pelipisteissä ympäri Suomen. Voit myös seurata Jokerin arvontoja ja tuloksia Veikkauksen verkkosivuilta tai sovelluksesta.

Jokeri tulokset – Usein kysyttyä | FAQ

Jokerista voittaa arvaamalla oikein mahdollisimman monta numeroa seitsemästä numerosta. Voittosumma riippuu siitä, kuinka monta numeroa pelaaja on arvannut oikein. Voiton todennäköisyys riippuu siitä, kuinka monta riviä pelaaja pelaa. On tärkeää muistaa, että Jokeri on puhdas onnenpeli eikä voittoja voi taata millään strategialla tai järjestelmällä.

Voit tarkistaa Jokerin tulokset helposti käymällä Cazimoon-sivustolla. Sieltä löydät tuoreimmat Jokeri-tulokset ja voit tarkistaa omat numerosi kätevästi.

Rivillä olevien numeroiden on vastattava arvonnassa esiintynyttä riviä tarkalleen samassa järjestyksessä. Tämä tarkoittaa sitä, että Jokerissa numeroiden järjestyksellä on merkitystä ja ne on oltava kupongilla samassa järjestyksessä kuin arvonnan voittorivillä.

Jokerin päävoitto on yleensä 2,5 miljoonaa euroa, mutta se voi kasvaa suuremmaksi, jos päävoitto jää jakamatta useamman peräkkäisen arvonnan ajan.

Yksi Jokeririvi maksaa 2,00 €. Jokerin Tuplaus on vapaaehtoinen pelimuoto, johon voi osallistua maksamalla 1,00 € lisää/rivi. Tuplauksessa viimeinen numerosi voi tuplata voittosi, jos se on oikein. Yksi Jokerin Tuplaus-rivi maksaa 3,00 €.

Kesäkuussa 2015 Jokeri uudistui niin, että siinä on nyt mukana tuplausnumero. Jos pelaajan rivin viimeinen numero osuu oikein, voitto maksetaan kaksinkertaisena.

Jokeri historia

Jokeri on suosittu peli Suomessa, joka on tarjonnut jännitystä ja hauskanpitoa jo yli 25 vuoden ajan. Peli on alun perin peräisin Yhdysvalloista, mutta Suomessa se on erittäin suosittu ja se onkin yksi Veikkauksen suosituimmista peleistä.

Jokeri on puhdas onnenpeli, jossa pelaaja valitsee seitsemän numeroa väliltä 0-9. Pelaaja voittaa, jos hänen valitsemansa numerot osuvat yksi yhteen pelissä arvotun numeroyhdistelmän kanssa. Pelaaja voi voittaa erilaisia ​​voittoja riippuen siitä, kuinka monta numeroa hän onnistuu arvaamaan oikein.

Jokeri on tullut erittäin suosituksi Suomessa sen jälkeen, kun se lisättiin Veikkauksen pelivalikoimaan vuonna 1993. Alkuperäinen peli oli hyvin erilainen kuin nykyinen Jokeri-peli. Alun perin Jokeri oli bonuspeli, joka liittyi Veikkauksen lottopeliin. Pelaajat saivat yhden Jokeri-numeron jokaisesta lotto-rivistä, jonka he ostivat, ja jos heidän numeronsa osui yksi yhteen Jokeri-numeron kanssa, he voittivat pienen rahasumman.

Vuonna 1998 Jokeri uudistettiin ja siitä tuli erillinen peli, jossa pelaajat saattoivat valita itse seitsemän numeronsa. Tämä uudistus oli valtava menestys, ja Jokeri on ollut suosittu peli siitä lähtien.

Jokeri on tarjonnut suomalaisille pelaajille joitain suurimmista pelivoitoista. Suurin Jokeri-voitto Suomessa oli peräti 5 miljoonaa euroa, joka jaettiin kahden voittajan kesken vuonna 2012. Tämä voitto oli erittäin merkittävä hetki Jokerin historiassa ja se sai monet pelaajat innostumaan pelistä entistä enemmän.

Jokeri tuloksien historia

Jokerin tulokset arvottiin ennen kerran viikossa, ja ensimmäinen Jokeri-arvonta suoritettiin 2. huhtikuuta 1985. Alkuvuosina Jokeri arvottiin keskiviikkoisin, mutta vuonna 1995 arvonta siirtyi lauantaille.

Jokerin säännöt ovat muuttuneet ajan myötä. Vuonna 2007 peliin lisättiin mahdollisuus voittaa 2 euroa oikealla loppunumerolla, ja vuonna 2014 peliin lisättiin mahdollisuus voittaa 10 euroa kolmella oikealla numerolla. Vuonna 2018 Jokeriin lisättiin mahdollisuus voittaa 40 euroa neljällä oikealla numerolla.

Nykyään Jokerista voittaa 50€ 4 oikein tuloksella, jonka todennäköisyys on 1:319.9.

Jokeri arvontoja on myös nykyään 3 viikon aikana, joka on muuttunut todella paljon alkuaikojen yhdestä arvonnasta.

Jokerin historia on ollut menestyksekäs, ja peli on ollut suosittu Suomessa vuosikymmenten ajan. Joka viikko tuhannet suomalaiset yrittävät voittaa Jokerin päävoiton, ja pelin historia jatkaa kirjoittamistaan uusien voittajien myötä.