Cazimoon

Cazimoon.com

Coinmotion - Suomalainen kryptovaluutan kaupankäyntialusta

Coinmotion on suomalainen kryptovaluutan kaupankäyntialusta, joka on tarjonnut palveluitaan jo vuodesta 2012 lähtien. Alusta tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa, myydä ja säilyttää kryptovaluuttoja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä ja turvallisella säilytysratkaisulla. Coinmotionin tavoitteena on tarjota käyttäjilleen helppo ja turvallinen tapa hyötyä kryptovaluuttojen tarjoamista mahdollisuuksista. Alusta on saanut positiivista palautetta suomalaisilta käyttäjiltään sen käyttäjäystävällisyyden, nopean asiakaspalvelun ja vahvan turvallisuuden vuoksi. Tämä artikkeli tarjoaa tietoa Coinmotionista, sen ominaisuuksista ja eduista, jotta voit tutustua tarkemmin tähän suomalaiseen kryptovaluutan kaupankäyntialustaan.

coinmotion arvostelu

Coinmotion

Suomalainen kryptovaluutanvaihtopalvelu
 • Laaja valikoima kryptovaluuttoja
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Coinmotion Prepaid Debit Card

Ledger Nano

Turvallisin paikka säilyttää kryptovaluuttaa - USB laite
 • Fyysinen USB laite, joka suojaa 100% varmasti kryptovaluuttasi
 • Monia eri vaihtoehtoja
 • Edullinen ja kompakti koko

Coinmotion on luotu suomalaisille

Coinmotion sopii suomalaisille, koska se on suomalainen kryptovaluutan kaupankäyntialusta. Tämä tarkoittaa, että se noudattaa Suomen lainsäädäntöä ja tarjoaa suomenkielisen asiakaspalvelun. Coinmotion on myös tunnettu vahvasta turvallisuudestaan, mikä on erittäin tärkeää kryptovaluuttojen kaupankäynnissä. Alustan käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja selkeä, joten se sopii erityisesti aloitteleville käyttäjille. Lisäksi Coinmotion tarjoaa suomalaisille käyttäjille mahdollisuuden käyttää euroja kryptovaluuttojen ostamiseen, mikä helpottaa kaupankäyntiä ja vähentää valuutanvaihtokustannuksia. Kaiken kaikkiaan Coinmotion on luotettava ja helppokäyttöinen vaihtoehto suomalaisille, jotka haluavat hyötyä kryptovaluuttojen tarjoamista mahdollisuuksista.

Tilin avaaminen

Tilin avaaminen Coinmotioniin on helppoa ja nopeaa. Ensimmäiseksi käyttäjän tulee siirtyä Coinmotionin kotisivuille ja valita ”Rekisteröidy” -painike. Tämän jälkeen käyttäjä syöttää tarvittavat tiedot, kuten nimensä, sähköpostiosoitteensa ja salasanansa, ja hyväksyy käyttöehdot. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjän tulee vahvistaa sähköpostiosoitteensa klikkaamalla vahvistuslinkkiä, jonka hän saa sähköpostitse.

Seuraavaksi käyttäjän tulee täyttää tietonsa ja henkilöllisyytensä vahvistaminen. Tämä tapahtuu lataamalla kuvat voimassa olevasta henkilötodistuksesta, esimerkiksi passista tai henkilökortista, sekä todisteesta osoitteesta, kuten pankkitilin tiliotteesta tai virallisesta laskusta. Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi käyttää pankin vahvaa tunnistautumista, joka hoituu kätevästi oman pankin mobiilisovelluksen kautta. Kun käyttäjän tiedot on vahvistettu, hän voi aloittaa kaupankäynnin.

On huomattava, että Coinmotion noudattaa tiukkoja turvallisuuskäytäntöjä ja Suomen lainsäädäntöä, joten käyttäjien tulee täyttää kaikki vaaditut tiedot ja dokumentit tarkasti. Tämä takaa sekä käyttäjän että Coinmotionin turvallisuuden.

Käyttöliittymä ja kaupankäynti

Coinmotionin käyttöliittymä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja selkeäksi. Alustan käyttö onnistuu niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla, joten käyttäjät voivat käydä kauppaa missä ja milloin tahansa.

Kaupankäynti Coinmotionissa onnistuu helposti ja nopeasti. Käyttäjät voivat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja suoraan euroilla, mikä helpottaa kaupankäyntiä ja vähentää valuutanvaihtokustannuksia. Coinmotion tukee useita eri kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin, ja käyttäjät voivat seurata valuuttojen arvoja reaaliajassa.

Coinmotionin kaupankäynti tapahtuu markkinahintaan, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat ostaa ja myydä valuuttoja ajankohtaisella hinnalla. Käyttäjät voivat myös asettaa erilaisia tilaustyyppejä, kuten rajahintaisia tilauksia, joiden avulla he voivat automatisoida kaupankäyntiään ja varmistaa haluamansa hinnan. Lisäksi Coinmotion tarjoaa käyttäjilleen turvallisen lompakkopalvelun, jossa käyttäjät voivat säilyttää kryptovaluuttojaan turvallisesti ja helposti.

Kryptovaluuttojen säilytys ja turvallisuus

Coinmotion panostaa erityisesti kryptovaluuttojen turvalliseen säilytykseen ja tietoturvaan. Alusta tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden säilyttää kryptovaluuttojaan turvallisessa lompakossa, joka on suojattu monikerroksisella salauksella ja sisältää useita eri turvatoimintoja.

Coinmotion käyttää myös kylmäsäilytystä eli offline-säilytystä, mikä tarkoittaa, että suurin osa kryptovaluutoista säilytetään tietokoneiden tai muiden laitteiden ulkopuolella. Tämä lisää merkittävästi valuuttojen turvallisuutta ja estää niiden varastamisen tai hakkeroinnin.

Lisäksi Coinmotion tekee tiivistä yhteistyötä eri viranomaisten ja tietoturva-asiantuntijoiden kanssa varmistaakseen käyttäjien tietoturvan ja estääkseen mahdolliset huijausyritykset ja tietomurrot. Käyttäjät voivatkin luottaa siihen, että heidän kryptovaluuttasijoituksensa ovat turvassa Coinmotionissa.

Pelaa varman päälle ja tilaa Ledger Nano

Ledger Nano on erittäin suosittu laitteisto kryptovaluuttojen säilytykseen. Se on erittäin turvallinen ja suojattu salasanalla sekä yksityisellä avaimella, jotka eivät koskaan poistu laitteistosta. Tämä tekee Ledger Nanosta erittäin vaikean murtaa, mikä tarkoittaa, että käyttäjän kryptovaluutat ovat turvassa.

Coinmotion on yhteensopiva Ledger Nanon kanssa, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat helposti ja turvallisesti siirtää kryptovaluuttojaan Coinmotionista Ledger Nanoon säilytettäväksi. Tämä on erittäin kätevää niille käyttäjille, jotka haluavat varmistaa kryptovaluuttojensa turvallisuuden ja säilyttää ne offline-tilassa.

Käyttäjien on kuitenkin tärkeää huomioida, että Ledger Nanoa käytettäessä tulee noudattaa tarkkoja turvallisuusohjeita, kuten varmistaa, että laite on aina suojattu salasanalla ja yksityisellä avaimella. Lisäksi käyttäjien on tärkeää varmistaa, että he säilyttävät Ledger Nanon varmuuskopiot turvallisessa paikassa, jotta he eivät menetä pääsyä kryptovaluuttoihinsa.

Coinmotion omatili

Coinmotionin oma käyttäjätili tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joilla käyttäjä voi hallita kryptovaluuttojaan ja seurata sijoituksiaan. Katsotaan seuraavaksi tärkeimmät ominaisuudet, mitä voit tehdä:

 1. Käyttäjäprofiili: Käyttäjäprofiilissa käyttäjä voi tarkastella ja päivittää henkilötietojaan sekä hallinnoida käyttäjätunnustaan ja salasanaansa.

 2. Tilit: Käyttäjätilillä voi olla useita eri tilejä eri kryptovaluuttojen säilyttämiseen ja hallinnointiin.

 3. Lompakko: Coinmotionin lompakko on suunniteltu erityisesti kryptovaluuttojen säilyttämiseen ja siirtämiseen. Lompakon avulla käyttäjä voi helposti siirtää kryptovaluuttoja eri tileille ja käyttää niitä eri tarkoituksiin.

 4. Ostot ja myynnit: Käyttäjätilin kautta voi tehdä ostot ja myynnit suoraan Coinmotionin kaupankäyntialustalla. Ostot ja myynnit näkyvät käyttäjätilin historiassa, ja niiden avulla käyttäjä voi seurata sijoitustensa kehitystä.

 5. Raportit: Käyttäjätilillä on mahdollista luoda erilaisia raportteja ja tilastoja kryptovaluuttojen kehityksestä. Raportit auttavat käyttäjää hahmottamaan sijoitustensa kehitystä ja tekemään parempia päätöksiä tulevaisuudessa.

 6. Turvallisuus: Coinmotionin käyttäjätili on suojattu useilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten kaksivaiheisella tunnistautumisella ja salasanalla. Käyttäjä voi myös ottaa käyttöön esimerkiksi SMS-ilmoitukset ja rajoitukset tiettyjen toimintojen suorittamiseen.

Kuinka tallettaa rahaa?

Coinmotion tarjoaa useita eri tapoja tallettaa rahaa käyttäjätilille. Talletusvaihtoehdot ovat seuraavat:

 1. Luottokortti: Voit myös tallettaa rahaa luottokortilla. Tämä on nopea ja kätevä tapa tallettaa rahaa, ja talletus näkyy tililläsi välittömästi.

 2. Verkkopankki: Voit käyttää myös verkkopankkitunnuksiasi talletuksen tekemiseen. Tämä on nopea ja turvallinen tapa tallettaa rahaa.

 3. Kryptovaluutat: Voit myös siirtää kryptovaluuttoja suoraan Coinmotion-tilillesi ja käyttää niitä talletuksena. Tämä on nopea ja kätevä tapa tallettaa rahaa, ja talletus näkyy tililläsi välittömästi.

Mitä kryptovaluuttoja voin ostaa Coinmotionissa?

Coinmotion tarjoaa laajan valikoiman eri kryptovaluuttoja, joita voi ostaa ja myydä käyttäjätilin kautta. Tämä valikoima sisältää suosituimmat ja tunnetuimmat kryptovaluutat, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple ja Bitcoin Cash. Lisäksi Coinmotion tarjoaa mahdollisuuden ostaa ja myydä useita muita kryptovaluuttoja, kuten Cardano, Chainlink, Polkadot, Dogecoin ja muita.

Coinmotionin kryptovaluuttojen valikoima on jatkuvasti kasvamassa, joten käyttäjät voivat odottaa, että uusia kryptovaluuttoja lisätään jatkuvasti. Käyttäjät voivat tarkistaa kaikkien saatavilla olevien kryptovaluuttojen listan suoraan Coinmotion-tililtään.

Coinmotion palvelusta löydät kaikki suositut kryptovaluutat

Miten kotiutan rahaa pankkitililleni?

Coinmotionin kryptovaluutan kotiuttaminen pankkitilille on helppoa. Tässä muutama askel, joilla voit kotiuttaa rahat Coinmotionista pankkitilillesi:

 1. Kirjaudu sisään Coinmotion-tilillesi ja siirry kotiutusosioon.

 2. Valitse kotiutettava kryptovaluutta ja syötä haluamasi summa.

 3. Syötä pankkitilisi tiedot, johon haluat rahat kotiuttaa. Huomioi, että tietojen tulee olla oikein ja täsmätä pankkitilin omistajan tietoihin.

 4. Vahvista kotiutuspyyntö ja seuraa ohjeita maksutavan mukaisesti.

 5. Kotiutuspyynnön käsittelyaika riippuu valitsemastasi maksutavasta ja pankistasi. Yleensä kotiutus näkyy pankkitililläsi muutaman pankkipäivän kuluessa.

Coinmotion verotus

Coinmotionin käyttäjien on huomioitava verotus kryptovaluuttojen kaupankäynnissä ja niiden säilyttämisessä. Kryptovaluuttojen verotusohjeistus vaihtelee eri maiden välillä, mutta Suomessa kryptovaluuttojen verotusohjeistus on selkeä.

Suomen verottaja katsoo kryptovaluutat omaisuudeksi, joka on verotettavaa pääomatuloa. Tämä tarkoittaa, että jos ostat kryptovaluuttaa ja myyt sen myöhemmin voitolla, sinun tulee ilmoittaa voitto verottajalle veroilmoituksella. Samoin, jos ostat kryptovaluuttaa ja myyt sen myöhemmin tappiolla, voit vähentää tappion verotuksessa.

Coinmotion tekee kryptovaluuttojen verotuksen helpoksi tarjoamalla käyttäjilleen veroraportit, jotka sisältävät tiedot kaikista kryptovaluutoista ja niiden arvonnousuista ja -laskuista. Veroraportti voidaan ladata suoraan Coinmotion-tililtä ja se sisältää kaikki tarvittavat tiedot, jotka tarvitaan verotukseen.

On tärkeää huomata, että verotusohjeistus saattaa muuttua tulevaisuudessa. Siksi on suositeltavaa seurata ajan tasalla olevaa verotusohjeistusta ja tarvittaessa ottaa yhteyttä ammattilaiseen, joka voi auttaa verotusasioiden hoitamisessa.

Käytä Coinmotiona ja pelaa kryptovaluuttakasinoilla.

Coinmotionin avulla voit käyttää kryptovaluuttoja pelatakseen erilaisia ​​kryptovaluuttakasinoilla tarjottavia pelejä. Coinmotion tarjoaa turvallisen ja luotettavan tavan käyttää kryptovaluuttoja, sillä sen turvallisuusominaisuudet ovat erittäin vahvoja. Voit käyttää Coinmotionia talletusten ja nostojen tekemiseen kryptovaluuttakasinoilla. 

Kryptokasinot ovat nettikasinoita, mutta hyväksyvät kryptovaluuttoja pelaajien talletusten ja kotiutusten tekemiseen. Näitä kryptovaluuttoja voivat olla esimerkiksi Bitcoin, Ethereum ja Litecoin. Kryptovaluuttojen käyttö nettikasinoilla tarjoaa pelaajille nopean, turvallisen ja anonyymin tavan pelata, sillä niiden käyttö ei vaadi henkilötietojen jakamista kasinon kanssa.

Kryptovaluuttojen käyttö mahdollistaa myös nopeammat talletukset ja kotiutukset, sillä niiden käsittelyaika on yleensä nopeampi kuin perinteisillä maksutavoilla. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa pelaamisen nopeasti ja kotiuttaa voittosi nopeasti ja helposti.

Kryptovaluuttakasinot tarjoavat yleensä laajan valikoiman erilaisia ​​pelejä, kuten kolikkopelejä, pöytäpelejä ja live-kasinopelejä. Nämä pelit ovat usein samanlaisia kuin perinteisissä kasinoissa, mutta niitä voi pelata kryptovaluutoilla.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kryptovaluuttojen arvo voi vaihdella voimakkaasti, joten pelaajien on oltava varovaisia ​​panostustensa kanssa. Lisäksi on tärkeää valita luotettava ja turvallinen kryptokasino, jolla on asianmukaiset lisenssit ja hyvä maine.

5/5

Perinteinen sekä kryptovaluutta

Arvostelu

BitStarz

Casinomeister - Accredited Casino | Ask Gamblers - Certificate of Trust
 • 1. Talletusbonus 100% 100 euroon tai yhteen bitcoiniin asti + 180 ilmaiskierrosta
 • 2. Talletusbonus 50% 100 euroon tai yhteen bitcoiniin asti
 • 3. Talletusbonus 50% 200 euroon tai kahteen bitcoiniin asti
 • 4. Talletusbonus 100% 100 euroon tai yhteen bitcoiniin asti
5/5

Kryptokasino

Stake

Pika rekisteröinti + Välittömät kotiutukset + Crypto Casino
 • Raceback
 • Viikottainen Cashback
 • Kuukasittaiset Cashback

Coinmotionin edut

Coinmotionin käyttöön liittyy monia etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon suomalaisille kryptovaluuttojen ostajille ja myyjille. Tässä on muutamia Coinmotionin etuja:

 1. Suomalainen palvelu: Coinmotion on suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen suomenkielistä asiakaspalvelua. Suomalaisille asiakkaille tämä on erityisen tärkeää, koska he voivat käyttää palvelua omalla kielellään ja hoitaa asioitaan kotimaassa.

 2. Turvallisuus: Coinmotion on erittäin turvallinen vaihtoehto kryptovaluuttojen ostajille ja myyjille. Palvelu käyttää korkean tason tietoturvaa ja suojausta, joka estää hakkereita ja muita ulkopuolisia pääsemästä käyttäjien tileille.

 3. Helppokäyttöisyys: Coinmotion on suunniteltu helppokäyttöiseksi, mikä tekee sen käytöstä erityisen miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen. Käyttäjät voivat helposti ostaa ja myydä kryptovaluuttoja suoraan tililtään ja seurata omaa salkkuaan reaaliajassa.

 4. Kattava kryptovaluuttojen valikoima: Coinmotion tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman erilaisia kryptovaluuttoja, joiden avulla he voivat hajauttaa salkkuaan ja valita juuri heille sopivat vaihtoehdot.

 5. Selkeä hinnoittelu: Coinmotionin hinnoittelu on selkeä ja läpinäkyvä, mikä tekee siitä luotettavan vaihtoehdon kryptovaluuttojen ostajille ja myyjille. Käyttäjät voivat tarkistaa kaikki hinnat suoraan tililtään ja välttyä piilokuluilta ja yllätyksiltä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Coinmotion tarjoaa monia etuja suomalaisille kryptovaluuttojen ostajille ja myyjille. Sen suomalaisuus, turvallisuus, helppokäyttöisyys, kattava kryptovaluuttojen valikoima ja selkeä hinnoittelu tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja käyttäjäystävällistä kryptovaluutan kaupankäyntialustaa.

Coinmotion kokemuksia

Coinmotion on erinomainen kryptovaluuttojen kaupankäyntialusta, joka on osoittautunut erittäin käteväksi ja helppokäyttöiseksi. Käyttäjänä olen erittäin tyytyväinen Coinmotionin tarjoamiin ominaisuuksiin ja palveluihin, jotka tekevät kryptovaluuttojen ostamisesta ja myymisestä todella helppoa.

Yksi Coinmotionin parhaista ominaisuuksista on sen yksinkertainen käyttöliittymä. Kaikki tarvittavat toiminnot ovat selkeästi näkyvillä ja helppoja käyttää. Kaupankäyntialusta on erittäin intuitiivinen, mikä tekee kryptovaluuttojen ostamisesta ja myymisestä todella helppoa.

Toinen asia, joka tekee Coinmotionista erittäin suositeltavan, on sen nopea asiakaspalvelu. Olen itse joutunut ottamaan yhteyttä Coinmotionin asiakaspalveluun muutaman kerran, ja jokainen kerta on ollut todella positiivinen kokemus. Asiakaspalvelu on aina vastannut nopeasti ja ystävällisesti kaikkiin kysymyksiini.

Lisäksi Coinmotion tarjoaa selkeät ohjeet kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen, joiden avulla niin ammattilainen kuin aloittelijakin oppii käyttämään sitä ongelmitta. Ohjeet ovat selkeät ja ymmärrettävät, mikä tekee kryptovaluuttojen ostamisesta ja myymisestä helppoa myös aloittelijoille.

Kaiken kaikkiaan Coinmotionin tarjoamiin palveluihin voi olla helposti tyytyväinen ja sitä voi suosittelen kaikille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja luotettavaa kryptovaluuttojen kaupankäyntialustaa.

Coinmotion hinnasto

Coinmotionin käyttäjät voivat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja ilman piilokuluja, mikä tarkoittaa, että kaikki kulut näkyvät selkeästi ennen kaupan toteuttamista. Lisäksi Coinmotion tarjoaa ilmaisen tilin avaamisen, tallettamisen ja säilyttämisen kaikille käyttäjilleen.

Coinmotionin kulut perustuvat kaupankäynnin volyymiin. Pienemmissä kaupoissa käytetään kiinteitä kuluja, kun taas suuremmissa kaupoissa kulu on prosentuaalinen osuus kaupan arvosta.

Coinmotionin kulut ovat erittäin kilpailukykyiset verrattuna muihin kryptovaluutan kaupankäyntialustoihin. Tämä tekee Coinmotionista houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja kustannustehokkaasti.

Kortin myöntämismaksut

Avausmaksu
0,00 €
Tilinhoitomaksu
0,00 €
Vuosimaksu
0,00 €
Kaupankäyntikulu
0,8-2%
Kaupankäyntikulu on prosentuaalinen komissio jokaisesta toteutuneesta osto- ja myyntitoimeksiannosta. Komissio otetaan vaihdettavasta summasta, ja se veloitetaan aina euroina.
Eurojen nosto Asiakastililtä pankkitilille
0,90 €/nosto
Säilöpalvelu
3,00 €/kk (veloitetaan sinä virtuaalivaluuttana, jota Säilössä säilytetään)
Kryptovaluuttasiirrot Coinmotionin sisällä
0,00€
Kryptovaluuttasiirrot Coinmotionista ulos
Kryptovaluuttakohtainen siirtokulu*

Volyymialennukset

Komissio %

 

90 päivän volyymi

 

Taulukon vasemmalla puolella on alennettu komissio, ja oikealla puolella siihen vaadittava 90 päivän aikainen volyymi. Esimerkki: 1,8% komission saavuttaminen vaatii viimeisten 90 päivän aikana suuremman kuin 500€ volyymin.
1,8
> 500,00 €
1,6
> 2000,00 €
1,4
> 10 000,00 €
1,2
> 50 000,00 €
1
> 250 000,00 €
0,8
> 1 000 000,00€

Lisämaksut

Ilman talletustietoja tehdyn talletuksen selvittäminen
10,00 €
Asiakkaan muuttuneiden yhteystietojen selvittäminen Coinmotionin toimesta
10,00 €
Sopimusehtojen, palveluhinnaston ja muiden vastaavien tietojen toimittaminen postitse per toimitus
10,00 €
Ilman memo IDtä tai Destination Tagia saapuneiden XLM ja XRP siirtojen uudelleenohjaaminen
10% siirron summasta, kuitenkin enintään 200,00 €
Keskeytyneiden asiakastilien hallinnointipalkkio (virheellisten tai puutteellisten tietojen vuoksi hallinnoitavien asiakasvarojen säilytyskustannus)
9,90% p.a. (lasketaan todellisten hallinnoitujen päivien osalta, kun toimeksianto on ollut keskeytettynä yli 90 päivää.)
Konsultatiivinen varojen palautuspalvelu (palautukset esim. kylmäsäilytyslompakoista, vanhentuneista ohjelmistoista, muilta palveluntarjoajilta, Coinmotioniin virheellisesti tehdyistä siirroista yms. tai muut erityistä selvittelyä vaativat tilanteet. Varaamme mahdollisuuden olla toteuttamatta palautusta.)
Alkaen 250€/h
Erillisen selvitystyön, todistuksen tai raportin laatiminen
Alkaen 100€/h, vähintään kuitenkin 100€
Coinmotion Luottotili
Luottokorko
9% p.a.
Luoton maksimimäärä
2,000 €
Kortin käyttömaksut
Kortin myöntämismaksut
UK £ / ETA €
Kortinhaltijat
Kortin tilausmaksu
2.50 €/£
Kortti kadonneen/varastetun tilalle
7.50 €/£
Kortin siirtomaksut
Nosto pankkiautomaatilla
1.50 €/£
MYYNTIPISTE
ILMAINEN
Saldokysely pankkiautomaatilla
0.30€
Valuutanvaihtomaksu
3%
Kortin enimmäissaldo
€12,000
Kortin latausmaksut
Kortin lataus
ILMAINEN
Muut maksut
Tilin sulkemisen saldon palautus (lunastusmaksu)
3%
Tilin lepotilamaksu (sovelletaan 6 kuukauden käyttämättä jättämisen jälkeen)
€2 or £2 kuukaudessa
Kortin latausarvo
Minimi per lataus:
€10
Maksimi per lataus:
€2,500
Maksimi kuukaudessa:
€10,000
Maksimi vuodessa:
€30,000
Nostot pankkiautomaatilla
Maksimi päivässä:
€500
Enimmäismäärä päivässä:
5
Maksimi per tapahtuma
€ 300
Maksimi kuukaudessa:
€ 5,000
Maksimi vuodessa:
€ 7,500
Myymäläpisteen tapahtumat
Maksimi neljän päivän aikana:
6,000 €
Maksimi per päivä:
2,500 €
Enimmäismäärä päivässä:
25
 

Coinmotion Oy

Coinmotion on kryptovaluuttojen kaupankäyntialusta, joka kuului Prasos Oy:n palveluihin. Prasos Oy oli suomalainen yritys, joka on erikoistunut kryptovaluuttojen vaihtoon ja säilytykseen. Yhtiö perustettiin vuonna 2012 ja sen pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä. Prasos Oy:n tavoitteena on tarjota turvallisia ja helppokäyttöisiä kryptovaluuttapalveluita suomalaisille sijoittajille ja käyttäjille. Coinmotion on yksi Prasos Oy:n tarjoamista palveluista, ja sen avulla käyttäjät voivat ostaa, myydä ja säilyttää kryptovaluuttoja.

Prasos Oy vaihtoi nimensä kokonaan Coinmotion Oy:ksi vuonna 2020. Muutos tehtiin vahvistaakseen yhtiön brändiä ja tunnistettavuutta kryptovaluuttakaupan alalla. Coinmotion-nimi kuvastaa paremmin yhtiön tarjoamia palveluita ja sen roolia alalla.

Yrityksen Coinmotion Oy (2469683-1) liikevaihto oli 15,9 miljoonaa euroa 2021 ja työllisti 46 henkilöä. Liikevaihto nousi 404,5 %. Liiketoiminnan voitto oli 9,2 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli 58,2 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 80 %.

Binance – Hyvä vaihtoehto Coinmotionille

Binance on toinen suosittu kryptovaluuttojen välityspalvelu, joka voi olla hyvä vaihtoehto Coinmotionille. Binance tarjoaa laajan valikoiman kryptovaluuttoja, joihin voit sijoittaa ja kaupankäydä, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja monet muut.

Binance tarjoaa myös monia muita ominaisuuksia, kuten kryptovaluuttojen sijoitusmahdollisuudet, kryptovaluuttojen ostaminen pankkisiirrolla ja luottokortilla, sekä käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen, jonka avulla voit hallita sijoituksiasi missä ja milloin tahansa.

Vaikka Binance voi olla hyvä vaihtoehto Coinmotionille, on tärkeää huomioida, että jokaisella välityspalvelulla on omat edut ja haitat. Ennen kuin aloitat käyttämään mitään kryptovaluuttojen välityspalvelua, sinun kannattaa tutkia niitä tarkasti ja vertailla niiden ominaisuuksia, kuluja ja turvallisuutta.

Lue lisää Binance kokemuksia – Arvostelu

 

Binance

Maailman suosituin kryptovaluutanvaihtopalvelu
 • Laaja valikoima kryptovaluuttoja
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Binance Visa kortti

Coinmotion – Usein kysyttyä

Kyllä, Coinmotion on erittäin luotettava kryptovaluuttojen välityspalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2012 asti. Se on saanut positiivista palautetta käyttäjiltä, ja sillä on vankka kokemus kryptovaluuttojen parissa toimimisesta. Coinmotion tarjoaa myös erinomaisia turvatoimia, kuten kaksivaiheisen tunnistautumisen ja kylmäsäilytysominaisuuden, mikä lisää sen luotettavuutta entisestään.

Kyllä, Coinmotion tarjoaa kryptovaluutan lompakkopalvelun, joka mahdollistaa kryptovaluuttojen turvallisen säilyttämisen. Lompakko on suojattu monilla eri turvatoimilla, kuten kaksivaiheisella tunnistautumisella ja kylmäsäilytyksellä, joka lisää sen turvallisuutta entisestään. Coinmotionin lompakko on helppo käyttää ja se tarjoaa selkeän yleiskuvan käyttäjän kryptovaluutan saldosta ja transaktiohistoriasta.

Coinmotion tarjoaa laajan valikoiman eri kryptovaluuttoja, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, XRP, Stellar, EOS ja monia muita. Palvelu päivittää myös jatkuvasti tarjontaansa vastaamaan markkinoiden kehitystä ja käyttäjien tarpeita. Yhteensä Coinmotionilla on tarjolla yli 20 erilaista kryptovaluuttaa, joten käyttäjät voivat valita juuri heille sopivan vaihtoehdon.

Coinmotionista voi ostaa erilaisia kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, XRP, Stellar, EOS ja monia muita. Lisäksi Coinmotion tarjoaa mahdollisuuden ostaa kryptovaluuttoja euroilla, joten käyttäjien ei tarvitse hankkia erikseen muita valuuttoja ostamista varten. Coinmotionin ostomahdollisuudet ovat helppoja käyttää, ja ne mahdollistavat käyttäjille nopean ja vaivattoman tavan hankkia haluamansa kryptovaluutat.

 
 

Skrill ja Coinmotion

Skrill on digitaalinen lompakko- ja maksupalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden siirtää rahaa ja kryptovaluuttaa eri tilien välillä. Skrill-palvelua voi käyttää myös kryptovaluutan siirtämiseen Coinmotion-tilille.

Jos haluat siirtää kryptovaluuttaa Skrill-tililtäsi Coinmotion-tilillesi, sinun on ensin tarkistettava, että Skrill tukee kyseistä kryptovaluuttaa. Sen jälkeen voit siirtyä Coinmotionin tilillesi ja valita kryptovaluutan talletuksen. Sieltä sinulle annetaan osoite, johon voit siirtää kryptovaluuttaa Skrill-tililtäsi.

On myös tärkeää huomata, että Skrill on varteenotettava vaihtoehto kryptovaluuttojen välityksessä ja rahan siirtämisessä yleensä. Skrill tarjoaa turvallisen ja helpon tavan siirtää rahaa ja kryptovaluuttaa eri tilien välillä. Palvelu tarjoaa myös kilpailukykyiset hinnat ja nopean siirtoprosessin.

Lue lisää Skrill nettilompakosta ja hyödynnä edut.

Skrill

Paras nettilompakko
 • Siirrä rahoja välittömästi ympäri maailman
 • Osta ja lähetä kryptovaluuttaa
 • Skrill Mastercard kortilla voit hoitaa kaikki ostokset

Coinmotion arvostelu – yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että Coinmotion on erittäin luotettava ja turvallinen kryptovaluuttojen välityspalvelu. Se tarjoaa monia eri kryptovaluuttoja, helpon käyttöliittymän sekä asiakastuen suomeksi. Coinmotionilla on myös pitkä ja vankka kokemus kryptovaluuttojen parissa toimimisesta, mikä lisää sen luotettavuutta entisestään.

Coinmotionin kulut voivat olla hieman korkeammat kuin joillakin muilla palveluilla, mutta ne ovat edelleen kohtuullisia ja selkeitä. Lisäksi Coinmotion tarjoaa erinomaisia turvatoimia, kuten kaksivaiheisen tunnistautumisen ja kylmäsäilytysominaisuuden, mikä lisää sen houkuttelevuutta kryptovaluuttojen säilyttämiseen.

Jos etsit luotettavaa ja turvallista kryptovaluuttojen välityspalvelua, joka tarjoaa suomenkielistä asiakaspalvelua ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, Coinmotion voi olla hyvä valinta sinulle.