Cazimoon

Cazimoon.com

Binance - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Binance on yksi maailman suurimmista kryptovaluutanvaihtopalveluista. Se perustettiin vuonna 2017 Kiinassa ja siitä on tullut suosittu vaihtoehto kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen ympäri maailman. Binance tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia ominaisuuksia, kuten laajan valikoiman kryptovaluuttoja, kryptovaluutan ostamisen pankkisiirrolla tai luottokortilla, sekä edistyneen kaupankäyntialustan, jossa käyttäjät voivat käydä kauppaa erilaisilla kryptovaluuttojen markkinoilla.

Binance on myös kehittänyt oman kryptovaluutan, Binance Coinin, jota voidaan käyttää alennusten saamiseen kaupankäyntipalkkioista ja muihin palvelumaksuihin Binance-palvelussa. Binance Coin on noussut yhdeksi suosituimmista kryptovaluutoista, ja sen markkina-arvo on kasvanut huomattavasti viime vuosina.

binance arvostelu

Binance on panostanut myös turvallisuuteen ja yksityisyyteen, ja se käyttää monia erilaisia turvatoimia, kuten kaksivaiheista tunnistautumista ja IP-osoitteen seurantaa, estääkseen huijauksia ja varkauksia.

Binance on erittäin suosittu kryptovaluutanvaihtopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia ominaisuuksia ja luotettavan alustan kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen.

Binance

Maailman suosituin kryptovaluutanvaihtopalvelu
 • Laaja valikoima kryptovaluuttoja
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Binance Visa kortti

Ledger Nano

Turvallisin paikka säilyttää kryptovaluuttaa - USB laite
 • Fyysinen USB laite, joka suojaa 100% varmasti kryptovaluuttasi
 • Monia eri vaihtoehtoja
 • Edullinen ja kompakti koko

Binance kokemuksia – minkälainen palvelu on kyseessä?

Binance on monien kryptovaluuttojen ystävien suosima palvelu, ja se on kerännyt paljon positiivisia kokemuksia käyttäjiltään. Binance tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia ominaisuuksia, kuten laajan valikoiman kryptovaluuttoja, helpon tavan ostaa ja myydä kryptovaluuttoja, sekä edistyneen kaupankäyntialustan.

Käyttäjät ovat arvostaneet Binancea sen nopean toiminnan ja helpon käytön ansiosta. Palvelu on myös turvallinen, ja Binance on tehnyt paljon töitä varmistaakseen käyttäjien yksityisyyden ja turvallisuuden. Binance käyttää esimerkiksi kaksivaiheista tunnistautumista ja muita turvatoimia suojatakseen käyttäjiensä tilejä.

Binance on myös hyvin skaalautuva, ja se pystyy käsittelemään suuria määriä kaupankäyntiä, joten se soveltuu hyvin sekä aloitteleville että kokeneemmille kauppiaille.

Toisaalta, joillakin käyttäjillä on ollut huomautuksia Binance-palvelusta, kuten hitaista tukipalveluista ja korkeista kaupankäyntikuluista. Joissakin tapauksissa Binance on myös joutunut sulkemaan tilien käyttäjiltä epäilyttävän toiminnan vuoksi, mikä on aiheuttanut harmia muutamille käyttäjille.

Kaiken kaikkiaan Binance on kuitenkin monipuolinen ja turvallinen kryptovaluutanvaihtopalvelu, joka on ansainnut paikkansa yhtenä suosituimmista vaihtoehdoista kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen.

Näin luot tilin Binancelle

Binance tilin luominen on helppoa ja nopeaa. Seuraa vain näitä ohjeita:

 1. Siirry Binance sivustolle ja klikkaa ”Rekisteröidy” -painiketta.

 2. Täytä sähköpostiosoitteesi ja valitse vahva salasana. Tässä kannattaa olla myös täsmällinen, sillä koskaan ei tiedä, vaikka sinulla olisi 100 000€ arvoinen kryptosalkku 5 vuoden päästä.

 3. Hyväksy käyttöehdot ja rekisteröidy.

 4. Vahvista sähköpostiosoitteesi klikkaamalla sähköpostiviestissä olevaa vahvistuslinkkiä.

 5. Kirjaudu Binance-tilillesi sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla.

 6. Suojaa tilisi turvatoiminnoilla, kuten kaksivaiheisella tunnistautumisella. Myös tämä kannattaa aktivoida välittömästi, jolloin tilisi on entistä paremmassa turvassa.

 7. Varmista henkilöllisyytesi Binance-palvelulle. Tämä voi sisältää henkilöllisyystodistuksen tai passin lähettämisen. Vinkki: Tee tämä välittömästi, sillä tarkistuksessa voi kestää 1-3 vuorokautta.

 8. Lisää varoja tilillesi käyttämällä pankkisiirtoa tai luottokorttia.

 9. Voit nyt ostaa ja myydä kryptovaluuttoja Binance-palvelussa.

On tärkeää muistaa, että Binance vaatii käyttäjiä vahvistamaan henkilöllisyytensä turvallisuussyistä. Tämä voi kestää muutaman päivän, joten varaudu siihen, että tilin käyttöönotto voi viedä hetken aikaa.

Binance rahojen tallettaminen

Rahojen (Fiat) tallettaminen on helppoa ja nopeaa. Seuraa näitä ohjeita:

 1. Kirjaudu sisään Binance tilillesi.

 2. Valitse ”Talleta varoja” -vaihtoehto.

 3. Vaihda näkymä ”Fiat” ja valitse haluamasi valuutta, kuten esimerkiksi Euro€.

 4. Valitse talletustapa, kuten luottokortti tai jokin muu valittavista vaihtoehdoista.

 5. Seuraa maksun ohjeita ja hyväksy maksu. Rahat näkyvät tililläsi välittömästi ja voit alkaa ostamaan kryptovaluuttaa.

Binance kokemuksia – Näin talletat rahaa Binanceen

Näin talletat kryptovaluuttaa:

A: Siirrät itse kryptoja jostain toisesta lompakosta, kuten Metamask -> Binance

B: Haluat että joku toinen siirtää sinulle kryptovaluuttaa Binance lompakkoosi.

 1. Kirjaudu sisään Binance tilillesi.

 2. Valitse ”Talleta varoja” -vaihtoehto.

 3. Etsi kryptovaluutta, jonka haluat tallettaa ja klikkaa sen kuvaketta.

 4. Saat käyttöösi kryptovaluutan talletusosoitteen. Voit joko kopioida sen tai käyttää QR-koodia.

 5. Siirrä haluamasi määrä kryptovaluuttaa toiselta lompakolta tai pörssistä Binance tilillesi käyttämällä annettua talletusosoitetta.

 6. Talletus käsitellään automaattisesti, ja kryptovaluutta näkyy tililläsi muutaman minuutin sisällä.

Näin talletat kryptovaluuttaa

Kryptovaluuttojen ostaminen ja vaihtaminen

Kun olet tallettanut tilillesi rahaa, niin voit alkaa ostamaan kryptovaluuttaa helposti ja nopeasti. Avaa vain Binance esimerkiksi mobiilisovelluksen kautta ja klikkaa haluamaasi kryptovaluuttaa etusivulta. Paina vain ”osta”, jolloin pääset syöttämään halutun summan / määrän, millä ostat kyseistä valuuttaa.

Voit myös suoraan vaihtaa rahaa (Fiat) sekä kryptovaluuttaa keskenään. Klikkaa ”convert”, jolloin pääset valitsemaan vaihtoparit. Voit valita: Fiat <-> Fiat | Fiat <-> krypto | krypto <-> krypto | krypto <-> Fiat. Syötä vain haluamasi parit vaihtoalueille ja klikkaa ”preview conversion”, joka näyttää sinulle tiedot vaihdosta. Hyväksy vaihto ja haluamasi tapahtuma on valmis.

Vaihda tai osta kryptovaluuttaa helposti ja nopeasti Binancessa

Rahojen kotiutus

Pankkitilille

Voit kotiuttaa varojasi pankkitilillesi, jos ne on muutettu Fiat valuutaksi esim. euroiksi. Voit käyttää edellä olevaa ohjetta, jos haluat vaihtaa kryptovaluuttaa euroiksi. Kotiuttaminen onnistuu avaamalla oman portfolion ja klikkaamalla valuutan kuvaketta. Valitse ”kotiuta” (Withdraw) ja syötä haluamasi summa. Seuraavaksi valitset vain kotiutusmenetelmän ja rahat siirtyvät pankkitilillesi.

Kryptovaluutan lähettäminen toiseen lompakkoon

Jos haluat kotiuttaa kryptovaluuttaa eli siirtää sitä johonkin toiseen lompakkoon, niin valitset vain portfoliostasi haluamasi kyrptovaluutan. Syötä osoite ja valitse ”Verkko” (Network), ja jos et tiedä mikä on oikea verkko kullekkin valuutalle, niin voit Googlettaa asian esimerkiksi näin:” BNB withdraw network”.

Yksinkertainen nyrkkisääntö on aina valita kolikon alkuperäinen verkko. Esimerkiksi:

 • BTC tulee lähettää BTC/Bitcoin-verkon kautta.
 • ETH- ja ERC20-tunnukset tulee lähettää  ETH/ERC20-verkon kautta.
 • BNB- ja BEP20-tunnukset tulee lähettää  BSC/BEP20-verkon kautta.
 • ETC tulee lähettää  ETC-verkon kautta.
 • DOT tulee lähettää  DOT-verkon kautta.

Useimmissa nostoissa Binance yhdistää kohdeosoitteen automaattisesti oikeaan verkkoon, mutta varmista aina, että oikea verkko on valittuna ennen kuin lähetät kolikoita.

Kuinka kauan kotiutuksessa kestää?

Kyrptovaluuta lähettäminen toiseen lompakkoon kestää yleensä noin 5-15 minuuttia, riippuen valitusta valuutasta. 

Kryptovaluuttojen nopeus riippuu monista tekijöistä, kuten niiden lohkoketjun arkkitehtuurista ja skaalautuvuudesta. Jotkut kryptovaluutat käyttävät esimerkiksi erilaisia lohkonmuodostusmenetelmiä, kuten proof-of-stake (PoS) tai delegated proof-of-stake (DPoS), jotka voivat olla nopeampia kuin perinteinen proof-of-work (PoW) -menetelmä. Lisäksi joillakin kryptovaluutoilla voi olla parempi skaalautuvuus, mikä tarkoittaa sitä, että ne voivat käsitellä suurempia määriä transaktioita nopeammin.

Toisaalta, jos kryptovaluutan lohkoketjussa on paljon käyttäjiä, joiden tekemät transaktiot vievät paljon tilaa, voi tämä hidastaa kryptovaluutan siirtymistä. Tämä voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun kryptovaluutta on suosittu ja sen käyttö on yleistä.

Kaiken kaikkiaan kryptovaluuttojen nopeuteen vaikuttavat monet eri tekijät, ja on mahdollista, että toiset kryptovaluutat siirtyvät nopeammin kuin toiset johtuen näistä tekijöistä.

Binance kotiutus pankkitilille tapahtuu usein välittömästi, jolloin Binancesta kotiutettu FIAT määrä on heti käytettävissä kotiuttajan pankkitilillä. Aina kotiutus ei kuitenkaan ole välitön, jolloin rahoja voi joutua odottamaan noin 1-3 arkipäivää.

Miksi en aina voi kotiuttaa varoja?

On useita syitä siihen, miksi et ehkä pysty kotiuttamaan varoja Binance-palvelusta. Tässä on muutamia yleisimpiä syitä:

 1. Tilisi ei ole täysin vahvistettu: Binance vaatii, että käyttäjän tili on täysin vahvistettu ennen kuin hän voi kotiuttaa varojaan. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että sinun on annettava henkilöllisyytesi todentavat asiakirjat, kuten passi tai ajokortti.

 2. Varojen suojaaminen: Joissakin tapauksissa rahoituspalvelut voivat suojata varojasi tietyn ajan tai tietyin ehdoin. Tämä voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun tilillesi on juuri siirretty varoja tai kun olet juuri vaihtanut kryptovaluutan toiseen.

 3. Ylimääräiset tarkistukset: Binance saattaa tarvita ylimääräisiä tarkistuksia, jos kotiutettava summa on suuri tai jos pankkisi vaatii lisätarkistuksia tai hyväksyntöjä.

 4. Kotiutusvaltuutuksen puuttuminen: Binance saattaa vaatia, että käyttäjä antaa kotiutusvaltuutuksen ennen kuin hän voi kotiuttaa varojaan. Tämä voi tapahtua esimerkiksi silloin, kun käyttäjä on käyttänyt uutta laitetta tai IP-osoitetta.

On tärkeää tutustua Binance-palvelun ehtoihin ja rajoituksiin ennen kuin yrität kotiuttaa varojasi. Jos et ole varma, miksi et voi kotiuttaa varojasi Binance-palvelusta, ota yhteyttä Binance-asiakaspalveluun, jotta he voivat auttaa sinua selvittämään ongelman.

Käyttöliittymä suomeksi

Valitettavasti Binance-palvelun käyttöliittymää ei ole tällä hetkellä saatavilla suomen kielellä. Binance-palvelun käyttöliittymä ei ole saatavilla suomeksi todennäköisesti siksi, että Binance ei ole vielä nähnyt tarvetta tai kysyntää suomenkieliselle käyttöliittymälle. Binance on kuitenkin jatkuvasti kasvava ja kehittyvä palvelu, ja tulevaisuudessa saattaa olla mahdollista, että palvelun käyttöliittymä tulee saataville myös suomeksi. Binance tarjoaa kuitenkin käyttöliittymän useilla muilla kielillä, ja voit valita haluamasi kielen avaamalla Binance-tilisi ja siirtymällä ”Profiili” -osioon, jossa voit valita haluamasi kielen asetukset.

Ledger Nano – Turvallisin paikka säilyttää kryptovaluuttaa

Ledger Nano on fyysinen lompakko, joka on suunniteltu kryptovaluuttojen pitkäaikaiseen säilyttämiseen ja suojaamiseen. Se toimii eräänlaisena offline-lompakkona, joka voidaan liittää tietokoneeseen USB-portin kautta. Ledger Nanossa on oma yksityinen avain, joka varmistaa turvallisuuden, kun käytät sitä kryptovaluuttojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Jos haluat lähettää kryptovaluuttaa Binancen tililtäsi Ledger Nanoon, sinun tulee ensin varmistaa, että Ledger Nano on yhteensopiva kryptovaluutan kanssa. Ledger Nano tukee yleisimpiä kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia, Ethereumia, Rippleä ja Litecoinia. Kun olet varmistanut, että Ledger Nano tukee haluamaasi kryptovaluuttaa, voit siirtyä seuraaviin vaiheisiin:

 1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi ja valitse ”Lompakko”.

 2. Etsi haluamasi kryptovaluutta ja valitse ”Nosta varoja”.

 3. Syötä haluamasi määrä ja kopioi Ledger Nanon osoite.

 4. Liitä Ledger Nanon osoite ”Vastaanottaja” -kenttään Binance-tililläsi.

 5. Vahvista siirto ja odota, että kryptovaluutta siirtyy Ledger Nanon tilillesi.

Ledger Nanon tilaaminen onnistuu kätevästi suoraan heidän verkkokaupasta.

Ledger Nano Suomi – Kryptovaluutan suojaaminen

Käytä Binancea ja pelaa kryptovaluuttakasinoilla.

Käyttääksesi Binancea ja pelataksesi kryptovaluuttakasinoilla, sinun on ensin rekisteröidyttävä Binance-tilille ja hankittava kryptovaluuttaa, jota haluat käyttää pelaamiseen. Tämän jälkeen voit siirtää kryptovaluuttasi haluamaasi kryptovaluuttakasinoon.

Ennen kuin siirrät varoja, varmista, että kyseinen kryptovaluuttakasino hyväksyy kyseisen kryptovaluutan ja että sinulla on oikeat osoitteet ja tiedot varojen siirtoa varten. Huomaa myös, että kryptovaluuttakasinot voivat veloittaa talletus- ja nostomaksuja.

Kun olet siirtänyt kryptovaluuttasi kryptovaluuttakasinolle, voit aloittaa pelaamisen kuten normaalisti. Muista aina pelata vastuullisesti ja asettaa itsellesi sopiva pelibudjetti.

5/5

Perinteinen sekä kryptovaluutta

Arvostelu

BitStarz

Casinomeister - Accredited Casino | Ask Gamblers - Certificate of Trust
 • 1. Talletusbonus 100% 100 euroon tai yhteen bitcoiniin asti + 180 ilmaiskierrosta
 • 2. Talletusbonus 50% 100 euroon tai yhteen bitcoiniin asti
 • 3. Talletusbonus 50% 200 euroon tai kahteen bitcoiniin asti
 • 4. Talletusbonus 100% 100 euroon tai yhteen bitcoiniin asti
5/5

Kryptokasino

Stake

Pika rekisteröinti + Välittömät kotiutukset + Crypto Casino
 • Raceback
 • Viikottainen Cashback
 • Kuukasittaiset Cashback

Binance Visa kortti – Mikä se on?

Binance Visa -kortti on fyysinen kortti, joka on liitetty Binance-tiliisi ja joka mahdollistaa kryptovaluutan käytön päivittäisissä ostoksissa. Kortin avulla voit käyttää kryptovaluuttaa suoraan kortin käyttöpaikoissa, joissa hyväksytään Visa-kortit. Binance Visa -kortti tukee useita kryptovaluuttoja, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum ja Binance Coin.

Binance Visa -korttiin liittyy myös mobiilisovellus, jonka avulla voit helposti tarkistaa kortin saldon ja suorittaa muita toimintoja. Kortti tarjoaa myös käteistakaisinominaisuuden, joka palauttaa osan käyttämästäsi kryptovaluutasta takaisin tilillesi jokaisen ostoksen jälkeen. Lisäksi kortti sisältää turvallisuusominaisuuksia, kuten kaksivaiheisen todennuksen ja mahdollisuuden lukita kortin sovelluksen kautta, jos kortti on kadonnut tai varastettu.

Binance kortilla saat käteispalautusta

Näin tilaat kortin

Kortin tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Seuraavassa on ohjeet, kuinka tilaat kortin kätevästi:

 1. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään Binance tilillesi.

 2. Siirry ”Maksutavat” -välilehdelle ja valitse ”Binance Visa -kortti”.

 3. Täytä kortin tilauslomake ja varmista, että olet antanut kaikki tarvittavat tiedot oikein.

 4. Kortin tilaaminen on ilmaista.

 5. Kun tilauksesi on käsitelty, kortti lähetetään sinulle postitse. Saat kortin yleensä muutamassa viikossa.

 6. Aktivoi kortti Binance Visa -sovelluksen avulla, jonka jälkeen voit käyttää sitä päivittäisissä ostoksissa.

Hyödyt ja haitat

Binance Visa -kortin käytössä on monia hyötyjä ja haittoja. Katsotaan seuraavaksi mitkä ovat plussat ja miinukset kortin käyttämisessä.

Hyödyt:

 1. Kryptovaluutan käytön helpottaminen: Binance Visa -kortti mahdollistaa kryptovaluutan käytön päivittäisissä ostoksissa, mikä tekee sen käytöstä helpompaa ja nopeampaa.

 2. Monipuolisuus: Kortti tukee useita kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum ja Binance Coin, joten voit käyttää haluamaasi valuuttaa kortin kautta.

 3. Käteistakaisinominaisuus: Kortti palauttaa osan käytetystä kryptovaluutasta takaisin tilillesi jokaisen ostoksen jälkeen.

 4. Turvallisuusominaisuudet: Kortti sisältää monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaksivaiheisen todennuksen ja mahdollisuuden lukita kortti sovelluksen kautta, jos kortti on kadonnut tai varastettu.

Haitat:

 1. Kortin käyttökustannukset: Kortin käytöstä saattaa aiheutua ylimääräisiä kustannuksia, kuten valuutanvaihtokuluja ja nostomaksuja.

 2. Riski volatiliteetille: Kryptovaluuttojen arvo vaihtelee jatkuvasti, joten kortin käytöstä saattaa aiheutua riskiä arvon laskusta tai kasvusta.

Binance Visa Debit kortti - Näin tilaat sen

Binance Visa Debit kortti on prepaid debit kortti, jolla voit käyttää Fiat valuuttaa ja kryptoja Binancen korttitililtä. Tilisiirto kortin ja pörssin lompakon välillä on helppoa ja sen voi myös automatisoida. Kortilla voit tehdä ostoksia netissä tai esim. ruokakaupoissa.

Arvioitu tarvittava aika: 3 minuuttia

Tarvittavat työkalut: Cazimoon ohje

vaihe 1 mene binance.com

Kirjaudu tai luo tili Binanceen

Kirjaudu olemassa olevalle Binance tilillesi tai luo uusi tästä linkistä.

vaihe 2 binance kortin tilaaminen

Navigoi kohtaa Visa-kortti

Siirry ”Maksutavat” -välilehdelle ja valitse ”Binance Visa -kortti”.

vaihe 3 tilaa binance kortti

Täytä tiedot

Täytä kaikki tarvittavat tiedot ja hyväksy tilaukset ehdot. Kortin tilaaminen on maksutonta.

vaihe 4 odota korttia

Tilauksen jälkeen

Kun tilaus on valmis, lähetetään se sinulle postilla. Tilauksessa menee muutama viikko.

binance vaihe 5 tilaa kortti

Aktivoi kortti ja saa käytöstä käteispalautusta

Kun kortti on saapunut postilaatikkoosi niin avaa kuori ja aktivoi kortti. Aktivoinnin jälkeen voit siirtää kätevästi rahaa kortille ja alkaa käyttää sitä.

Skrill ja Binance

Skrill-lompakon avulla voit helposti siirtää kryptovaluuttaa Binanceen. Skrill tarjoaa myös kätevän tavan ostaa kryptovaluuttoja suoraan palvelusta. Vaikka Skrill ei ehkä ole yhtä kattava kryptovaluuttojen saralla kuin Binance, se on silti erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat helposti ja nopeasti siirtää kryptovaluuttaa ja ostaa tai myydä niitä.

Vaikka Binance on yksi suurimmista kryptovaluuttapörsseistä maailmassa ja tarjoaa laajemman valikoiman kryptovaluuttoja, Skrill on silti erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat käyttää kryptovaluuttoja turvallisesti ja nopeasti. Skrill-lompakon avulla voit helposti hallita omaa rahaasi ja siirtää sitä eri paikkoihin, mikä tekee siitä erittäin kätevän vaihtoehdon kryptovaluuttojen käyttäjille.

Lue lisää Skrill nettilompakosta ja hyödynnä edut.

Skrill

Paras nettilompakko
 • Siirrä rahoja välittömästi ympäri maailman
 • Osta ja lähetä kryptovaluuttaa
 • Skrill Mastercard kortilla voit hoitaa kaikki ostokset

Mitä Binancen käyttäminen maksaa?

Binancen käyttäminen maksaa erilaisia maksuja, jotka voivat vaihdella sen mukaan, mitä palveluita käytät. Tässä on joitain yleisiä maksuja, joita Binancen käyttö voi sisältää:

 1. Kaupankäyntimaksut: Binancen kaupankäyntimaksut vaihtelevat sen mukaan, käytätkö Basic- vai Advanced-tiliä. Basic-tilillä kaupankäyntimaksu on 0,1 % ja Advanced-tilillä maksu voi olla alennettu, jos käytät Binance Coinia (BNB) maksuvälineenä. Lue lisää kaupankäyntimaksuista.

 2. Nostomaksut: Binancen nostomaksut vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppistä kryptovaluuttaa tai Fiat valuuttaa nostat tililtäsi. Maksut voivat myös vaihdella sen mukaan, minkä tyyppistä maksutapaa käytät, kuten pankkisiirtoa tai luottokorttia. Katso täältä kaikki kotiutusmaksut.

 3. Talletusmaksut: Kryptovaluutan ja Fiar valuutan tallettaminen on aina ilmaista.

 4. Visa kortin kulut: 

  Item
  Fee
  Transaction fees (Payment and ATM withdrawals)*
  up to 0.9%
  The first issuance of the virtual or physical card
  0
  Reissuance of the physical card**
  25 EUR
  Inactive account (12 months)
  0
  Account closure
  0

  Lue lisää täältä.

On tärkeää tutkia huolellisesti Binancen maksut ennen sen käytön aloittamista ja varmistaa, että ymmärrät, mitä maksuja käyttöön liittyy. Tämä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, jotka sopivat omiin taloudellisiin tarpeisiisi.

Binance Smart Chain eli nykyisin BNB Chain

Mikä on Binance Smart Chain?

Binance Smart Chain (BSC) on Binance-yrityksen luoma lohkoketju, joka on tarkoitettu erityisesti hajautettujen sovellusten (DeFi) ja muiden kryptovaluutta-pohjaisten sovellusten käyttöön. BSC toimii rinnakkain Binance Chainin kanssa, mutta tarjoaa enemmän toiminnallisuuksia, mukaan lukien älykkäät sopimukset ja DeFi-protokollat.

BNB Chain, joka tunnetaan myös nimellä Binance Chain 2.0, on BSC:n pohjana toimiva lohkoketju. BNB Chainin kehittäminen käynnistyi vuonna 2020, ja sen tavoitteena oli parantaa Binance Chainin toiminnallisuutta ja suorituskykyä. Binance Chainin rajoituksena oli se, että se ei tarjonnut älykkäiden sopimusten tukemista, mikä on kuitenkin välttämätöntä DeFi-sovelluksille.

Binance Smart Chainin suurimmat edut ovat sen nopeus ja alhaiset transaktiomaksut. BSC käyttää Proof of Stake (PoS) -konsensusalgoritmia, mikä tarkoittaa, että sen toiminta on nopeampaa ja tehokkaampaa kuin Proof of Work (PoW) -lohkoketjujen, kuten Bitcoinin, toiminta. Tämä mahdollistaa BSC:n transaktioiden nopean käsittelyn ja alhaiset transaktiomaksut, mikä tekee siitä houkuttelevan DeFi-sovellusten kehittäjille ja käyttäjille.

BNB Chainin käyttö lisää myös Binance Coin (BNB) -kryptovaluutan käyttöä. BNB on Binance-yrityksen oma kryptovaluutta, ja sitä käytetään useissa Binance-palveluissa, kuten kaupankäynnissä, talletuksissa ja nostoissa. Binance Smart Chainin avulla BNB:ta voidaan käyttää myös DeFi-sovelluksissa, mikä lisää sen kysyntää ja arvoa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Binance Smart Chain on Binance-yrityksen luoma lohkoketju, joka on suunniteltu erityisesti DeFi-sovellusten käyttöön. BSC käyttää BNB Chainia pohjanaan, ja sen suurimmat edut ovat sen nopeus ja alhaiset transaktiomaksut. Binance Smart Chainin avulla Binance-yritys pystyy tarjoamaan entistä parempia palveluita DeFi-ekosysteemissä.

BNB Chain korvaa Smart Chainin

Binance Smart Chain on ollut merkittävä voima kryptovaluuttamaailmassa sen jälkeen, kun se julkistettiin vuonna 2020. Kyseessä on yksi monista blockchain-verkoista, jotka ovat yrittäneet parantaa Ethereum-verkon suorituskykyä. Mutta nyt Binance on astumassa seuraavaan vaiheeseen kehittämällä uutta ketjua, joka on omistettu Binance Coinille, BNB:lle. Tämä uusi ketju on nimeltään Binance Chain, ja sen odotetaan muuttavan Binance-ekosysteemiä merkittävästi.

Binance Chain tulee tarjoamaan monia uusia ominaisuuksia ja parannuksia verrattuna nykyiseen Binance Smart Chainiin. Ensinnäkin, Binance Chain on rakennettu täysin Binance Coinin ympärille, joka on yksi suosituimmista kryptovaluutoista maailmassa. Tämä tarkoittaa, että Binance Chain tarjoaa suuremman tason turvallisuutta ja tehokkuutta, koska se on täysin omistettu yhdelle kryptovaluutalle.

Toiseksi, Binance Chain tulee tarjoamaan paremman skaalautuvuuden verrattuna nykyiseen Binance Smart Chainiin. Binance Chainin kehittäjät ovat tehneet useita parannuksia sen lohkoketjun suorituskykyyn, mikä tarkoittaa, että se pystyy käsittelemään paljon enemmän transaktioita sekunnissa. Tämä tulee olemaan erityisen tärkeää Binance-ekosysteemin kasvaessa tulevaisuudessa.

Kolmanneksi, Binance Chain tulee tarjoamaan paremman yhteensopivuuden muiden lohkoketjujen kanssa. Tämä tarkoittaa, että se tulee olemaan helpompi integroida muiden lohkoketjujen kanssa, mikä on erittäin tärkeää lohkoketjujen välisen yhteistyön kannalta.

Yhteenvetona, Binance Chain on tärkeä askel kohti Binance-ekosysteemin tulevaisuutta. Sen tarjoamat ominaisuudet ja parannukset ovat merkittäviä, ja ne tulevat vaikuttamaan positiivisesti sekä Binance-ekosysteemin että Binance Coinin tulevaisuuteen.

Markdown-kaavio Binance Chainin ominaisuuksista:

graph TD;
A(Binance Chain)-->B(Binance Coin);
A-->C(Skaalautuvuus);
A-->D(Yhteensopivuus);
 
BNB ekosysteemi

Coinmotion – Hyvä suomalainen vaihtoehto Binancelle

Coinmotion on erinomainen suomalainen vaihtoehto Binancelle, sillä se tarjoaa helpon ja turvallisen tavan ostaa ja säilyttää kryptovaluuttoja. Coinmotionin käyttö on erittäin selkeää ja helppoa, ja palvelu tarjoaa myös suomenkielistä asiakaspalvelua. Lisäksi Coinmotionin käyttöön ei tarvitse erikseen opetella uutta kryptovaluuttakaupankäyntialustaa, vaan palvelun käyttö onnistuu vaivattomasti myös aloittelijoilta. Coinmotionilla on myös kattava valikoima eri kryptovaluuttoja, joten käyttäjät voivat valita juuri heille sopivan vaihtoehdon. Kaiken kaikkiaan Coinmotion on erittäin hyvä vaihtoehto Binancelle, erityisesti niille käyttäjille, jotka etsivät helppoa ja turvallista tapaa ostaa ja säilyttää kryptovaluuttoja suomalaisella kryptovaluuttapalvelulla.

Lue täydellinen arvostelu ja kokemukset Coinmotionista.

Coinmotion

Suomalainen kryptovaluutanvaihtopalvelu
 • Laaja valikoima kryptovaluuttoja
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Coinmotion Prepaid Debit Card

BNB kokemuksia – Usein kysyttyä (UKK)

Kyllä, Binancea voi käyttää Suomessa. Binance on yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä, joka on avoin kaikille käyttäjille ympäri maailman, myös Suomessa. Suomalaiset voivat käyttää Binancea kryptovaluuttojen ostamiseen, myymiseen ja säilyttämiseen, ja alustalla on myös saatavilla useita eri kryptovaluuttoja, joita voi ostaa ja myydä. Lisäksi Binance tarjoaa erilaisia palveluita, kuten Binance Visa -kortin, joka on saatavilla myös Suomessa.

Kyllä, Binance tarjoaa kryptovaluuttalompakon, johon käyttäjät voivat säilöä erilaisia kryptovaluuttoja. Binance-lompakko on turvallinen ja helppokäyttöinen, ja se on yksi suosituimmista vaihtoehdoista kryptovaluuttojen säilyttämiseen. Lompakko tukee useita eri kryptovaluuttoja, ja sen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Lisäksi Binance tarjoaa myös muita palveluita, kuten kryptovaluuttakaupan, joten se on monipuolinen vaihtoehto kryptovaluuttojen ostamiseen, myymiseen ja säilyttämiseen. On kuitenkin tärkeää huomioida, että kryptovaluuttalompakon käyttöön liittyy riskejä, kuten varkauksia ja hakkereita, joten on tärkeää käyttää lompakkoa turvallisesti ja suojata omaa tiliä ja varoja huolellisesti.

Binance ja Coinbase ovat kaksi suosittua kryptovaluuttapörssiä, ja valinta niiden välillä riippuu käyttäjän henkilökohtaisista tarpeista ja mieltymyksistä.

Binance on yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kryptovaluuttoja ja palveluita, kuten Binance-lompakon ja Binance Visa -kortin. Binance on erityisesti hyvä valinta niille, jotka haluavat käydä kauppaa erilaisilla kryptovaluutoilla ja hyödyntää monipuolisia kauppamahdollisuuksia.

Coinbase puolestaan on erinomainen valinta aloittelijoille, sillä se on helppokäyttöinen ja tarjoaa käyttäjilleen selkeän käyttöliittymän. Coinbase tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa kryptovaluuttoja suoraan euroilla ja dollareilla, mikä helpottaa kryptovaluuttojen ostamista ensikertalaisille.

Binance Coinia (BNB) voi ostaa suoraan Binance-kaupankäyntialustalta. Tämä edellyttää Binance-tilin luomista, joka mahdollistaa kryptovaluuttojen ostamisen ja myymisen. Käyttäjät voivat ostaa BNB:ää euroilla, dollareilla tai muilla tuetuilla kryptovaluutoilla, ja ostetut BNB:t tallennetaan automaattisesti Binance-lompakkoon.

Binance on paras vaihtoehto, sillä se tarjoaa laajan valikoiman kryptovaluuttoja, alhaiset kaupankäyntipalkkiot, helpon käyttöliittymän ja erinomaisen turvallisuuden. Tilaa ja aktivoi Binance Visa kortti, jonka avulla voit mm. maksaa ruokaostokset kaupoissa tai tehdä verkko-ostoksia.

Suomessa kryptovaluuttojen verotus määritellään pääasiassa verotusohjeiden ja -käytäntöjen perusteella, jotka ovat saatavilla Verohallinnon verkkosivuilla. Yleensä kryptovaluuttojen verotus tulee ajankohtaiseksi, kun niitä myydään tai käytetään ostoksiin, ja niistä syntyy veronalaisia pääomatuloja tai arvonlisäverovelvollisuutta.

Ledger Nano on yksi suosituimmista kryptovaluutan säilytysratkaisuista, sillä se tarjoaa erinomaisen turvallisuuden ja helpon käytettävyyden. Se on suunniteltu erityisesti kryptovaluuttojen pitkäaikaiseen säilyttämiseen ja suojaamiseen mahdollisilta hakkeroinneilta ja varkauksilta. Ledger Nano toimii fyysisenä laitteena, joka liitetään tietokoneeseen USB-portin kautta, ja siihen voidaan tallentaa useita eri kryptovaluuttoja. Tämä tekee Ledger Nanosta erinomaisen vaihtoehdon kryptovaluuttojen säilyttämiseen pitkäaikaisesti. Tilaa Ledger Nano ja suojaa kryptovaluuttasi 100% varmasti.

Binance stock – Mitä sinun pitäisi tietää Binance osakkeesta

Binance on yksi maailman suurimmista kryptovaluutan kaupankäyntialustoista. Yhtiö on kasvanut nopeasti viime vuosina, ja sen suosio on johtanut Binance osakkeen kysynnän kasvuun.

Binance osake on saatavilla Hongkongin pörssissä, mutta myös useissa muissa sijoituspalveluissa. Binance osakkeen arvo vaihtelee markkinoiden mukaan, ja sen arvo riippuu monista tekijöistä, kuten yrityksen suorituskyvystä, kilpailusta, uutisista ja markkinatrendeistä.

Binance osakkeen hankkiminen voi olla houkutteleva sijoitusmahdollisuus niille, jotka uskovat kryptovaluuttamarkkinoiden kasvuun ja Binance-yrityksen menestykseen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kryptovaluuttamarkkinat ovat hyvin epävakaat, ja että Binance osake voi olla altis nopeille arvonmuutoksille.

Sijoittaessa Binance osakkeeseen, on tärkeää olla tietoinen riskeistä ja tehdä huolellinen tutkimus ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Sijoitusneuvojan tai taloudellisen asiantuntijan kanssa keskusteleminen voi auttaa harkitsemaan päätöstä.

Lisäksi on tärkeää muistaa, että Binance osake ei ole kryptovaluutta, vaan se on osake yhtiöstä, joka toimii kryptovaluuttamarkkinoilla. Tämä tarkoittaa, että sen arvo ei välttämättä korreloi suoraan kryptovaluuttojen arvon kanssa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Binance osake on saatavilla sijoituspalveluissa, ja sen arvo vaihtelee markkinoiden mukaan. Sijoittaessa Binance osakkeeseen on tärkeää olla tietoinen riskeistä ja tehdä huolellinen tutkimus ennen päätöksen tekemistä.

Osakkeen hinta

Binance osakkeen hinta vaihtelee markkinoiden mukaan, ja sen arvo määräytyy monien tekijöiden perusteella, kuten yrityksen suorituskyvyn, kilpailun, uutisten ja markkinatrendien perusteella.

Tällä hetkellä osakkeen hinta on 82.86 USD (BUSD)

Osakkeen hinta 2023

Ennuste – Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Binance osakkeen hintaennusteita on vaikea antaa, sillä se riippuu monesta tekijästä, kuten yrityksen tulevasta suorituskyvystä, kilpailutilanteesta, markkinatrendeistä ja uutisista. Binance on kuitenkin yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä, jolla on vahva asema markkinoilla ja jonka liiketoiminta on kasvanut nopeasti. Tämä voi vaikuttaa positiivisesti myös osakkeen arvoon tulevaisuudessa.

Myös Binance Chain voi mullistaa kryptovaluutta-markkinat, jolloin yhtiön osake voi lähteä nousuun. Tärkeää on myös tajuta, että vaikka kryptovaluutat ovat jo 15 vuotta vanha keksintö, niin niiden kehitys on kuitenkin vielä lapsen kengissä. Onkin erittäin todennäköistä, että kyseinen teknologia tulee kehittymään rajusti seuraavan vuosikymmenen aikana, jolloin näiden yhtiöiden osakkeet tulevat näkemään isot nousut.

Binance coin – Mikä on BNB?

Binance Coin, lyhyesti BNB, on kryptovaluutta, joka on luotu Binance-kryptovaluuttapörssin käyttöä varten. BNB on Ethereum-lohkoketjussa toimiva ERC-20-tokeni, mutta se on myöhemmin siirretty Binance Chain -lohkoketjuun. Binance Coinia käytetään Binance-pörssin palvelumaksujen maksamiseen, ja sen avulla voi myös ostaa muita kryptovaluuttoja Binance-pörssissä.

BNB on suosittu kryptovaluutta, ja sen käyttö on laajentunut Binance-pörssin ulkopuolelle. Binance Coinia voi käyttää myös maksuvälineenä muilla alustoilla, kuten hotelleissa, matkatoimistoissa ja kauppiaiden verkkokaupoissa, jotka hyväksyvät kryptovaluuttoja maksuvälineenä.

BNB:llä on myös muita käyttötapoja, kuten osallistuminen Binance Launchpad -projekteihin, joissa käytetään Binance Coinia osakkeiden ostamiseen uusissa kryptovaluuttahankkeissa. Binance Coinin hinta vaihtelee markkinoiden mukaan, ja sen arvo määräytyy kysynnän ja tarjonnan perusteella.

BNB historia

Binance Coinin, eli BNB:n, historia juontaa juurensa vuoteen 2017, jolloin Binance-kryptovaluuttapörssi aloitti toimintansa. Binance halusi tarjota käyttäjilleen alennusta palvelumaksuista, jos maksu tehtäisiin BNB:llä. Tämä kannusti käyttäjiä ostamaan BNB:tä, joka oli aluksi myytävänä ainoastaan ICO:n (Initial Coin Offering) kautta.

Vuoden 2017 joulukuussa Binance Coin siirtyi Ethereum-lohkoketjusta Binance Chainiin, joka oli Binance-kryptovaluuttapörssin oma lohkoketju. Binance Chainin myötä Binance Coinin käyttömahdollisuudet laajenivat entisestään.

BNB:n arvo on vaihdellut merkittävästi sen historian aikana. Alkuperäinen ICO-hinta oli 0,1 dollaria per BNB, mutta sen jälkeen hinta on noussut merkittävästi. Vuonna 2021 Binance Coinin arvo nousi ennätykselliseen 690 dollariin. BNB:n hintaan vaikuttaa useat tekijät, kuten kryptovaluuttamarkkinoiden kehitys, Binance-pörssin käyttöaste ja uutiset Binance Coiniin liittyen.

Binance Coinin historia on osoittanut sen olevan suosittu kryptovaluutta, jolla on monipuolisia käyttömahdollisuuksia. BNB:n arvo ja käyttömahdollisuudet ovat kehittyneet jatkuvasti, ja sen odotetaan jatkavan kasvuaan tulevaisuudessa.

Binance kokemuksia – Yhteenveto ja mielipide 

Binance on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista kryptovaluuttapörsseistä, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kryptovaluuttojen ostoon, myyntiin ja säilytykseen. Binance on tunnettu turvallisesta ja luotettavasta palvelusta, joka on houkutellut miljoonia käyttäjiä ympäri maailman.

Binance tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia kryptovaluuttoja, joita voi ostaa ja myydä alustalla. Binance on myös tunnettu alhaisista palvelumaksuistaan, joita voi alentaa entisestään käyttämällä Binance Coinia. Lisäksi Binance on laajentanut palveluitaan tarjoamalla esimerkiksi Binance Visa -kortin, jonka avulla voi käyttää kryptovaluuttaa päivittäisissä ostoksissa.

Binance on myös kehittänyt omaa lohkoketjuaan, Binance Smart Chainia, joka tarjoaa nopeita ja edullisia tapoja käyttää erilaisia hajautettuja sovelluksia. Binance Smart Chain on noussut nopeasti suosioon, ja se tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon Ethereum-lohkoketjulle.

Kaiken kaikkiaan Binance on vahva ja luotettava toimija kryptovaluuttamaailmassa, joka tarjoaa monipuolisia ja edullisia palveluita käyttäjilleen. Binance on myös jatkuvasti kehittänyt palveluitaan vastaamaan kryptovaluuttojen käyttäjien tarpeita ja odotuksia. Suosittelemme Binancea kaikille kryptovaluuttaintoilijoille, jotka etsivät turvallista, luotettavaa ja monipuolista kryptovaluuttapörssiä.